(Haber: Aslı Akış) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Her şey çok daha güzel olacak” diyerek duyurdu. “Baba Evine dönüş talebim ile ilgili konu gündeme gelecek. Partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım” şeklinde mesaj verdi.

CHP’den ihraç edilen Tanju Özcan’ın tekrardan CHP’ye dönmesi kararı CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nin gündemine gelecek. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için nihai karar günü.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı yaptığı dönemde partiden ihraç edilmişti. Genel seçimlerinin ardından Kasım ayında CHP'de yapılan kurultayda CHP Genel Başkanlığı'na Özgür Özel seçilmişti.

Özgür Özel, Tanju Özcan için Kılıçdaroğlu'nu aradı, Kılıçdaroğlu'nun "takdir sizin" dediğini ifade etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da, partiye dönüş sürecine dair paylaşımda bulunarak; “Biraz önce ‘Baba Evine’ dönüş talebim ile ilgili konunun bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nin gündemine geleceğini memnuniyetle öğrendim. Yaşanan bu süreçte başarı odaklı bir siyasetçi olarak, paylaşımlarım ve söylemlerim sebebiyle istemeden kırdığım ve üzdüğüm partililerimizden helallik istiyorum. Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım… Her şey çok daha güzel olacak” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE