Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri Bolu şehir merkezinde gerçekleştirdikleri uygulamada sürücüleri bayram öncesi seyahatleri noktasında uyardı. Ekipler, araçlarda bulunan çocuklara çikolata ikram ederken İçişleri Bakanlığının başlattığı “Hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi kapsamında kırmızı düdük hediye etti.

Haber: Aslı Akış

Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Kurban Bayramı'nda trafikte oluşabilecek yoğunluk ve olası trafik kazalarının önüne geçmek için sıkı tedbirler uygulayarak sürücülere bilgilendirmelerde bulundu. Bolu Merkezde gerçekleştirdikleri uygulamada sürücülerin bayram sürecinde yapacakları seyahat ve sürüşlerde maske hijyen ve mesafe noktasında dikkatli olmalarını gerektiği noktasında da uyarılarını yinelerken uyarı broşürleri ile de bilgilendirdiler.

Sürücüler bu uygulamadan oldukça memnun kalırken çocukların babalarını hız yaptıklarında uyarmaları için verdikleri düdükleri de Polis abilerinden aldılar. Ayrıca gerçekleştirilen uygulamada Bolu'da servis görevi yapan ve taksi sürücülerde pandemi dolayısı ile bilgilendirilerek kurallar noktasında denetlendi. Trafik Tescil ve Denetleme şubesi yetkililerinden alınan bilgiye göre yapılan uygulamaların bayram boyu ve sonrasında da yoğun bir şekilde devam ettireceklerini bildirdiler.

Editör: TE Bilisim