Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tüketici Hakları” konulu Türkiye geneli Ortaokullar arası Resim Yarışmasında Bolu İl 1’incisi olan Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencisi Elanur Elik'e ödülü ve başarı belgesi Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi tarafından takdim edildi.

Haber: Aslı Akış

Eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacı ile resmi ve özel okulların ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencileri için resim yarışması düzenlenmişti.

Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Bakanlığımız tarafından düzenlenen "Tüketici Hakları " konulu Türkiye geneli ortaokullar arası Resim Yarışmasında Bolu İl 1’incisi olan Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencisi Elanur Elik'e ödülünü ve başarı belgesini,  pandemi sürecinden dolayı gecikmeli de olsa İl Müdürlüğümüzde takdim ettik. Başta öğrencimiz olmak üzere,  öğrencimizin başarısında büyük emeği olan ve de çok sayıda öğrencisinin yarışmaya katılımını teşvik eden Fatma Soygök Resim Öğretmenimizi bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim