Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, vefat eden ilçenin önemli değerlerinden Doktor Mustafa Körpeoğlu için bir taziye mesajı yayımladı. Körpeoğlu’nun cenazesi Mengen İlçe Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından defnedildi.

Mengen ilçesinin önemli değerlerinden Doktor Mustafa Körpeoğlu geçtiğimiz günlerde vefat etti. Körpeoğlu’nun vefatının ardından Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut bir taziye mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Bulut mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ailemizin bir ferdi kadar yakın ağabeyim, arkadaşım, dostum. Ağabeyimin hem Üniversite hem de Mengen Devlet Hastanesinde mesai arkadaşı, Rahmetli annemin oğulların güzeli diye hitap ettiği Can dostum, doğup büyüdüğü topraklarda yaşamı boyunca hizmet vermiş, hemşerilerinin gönlünde taht kurmuş iyi bir insan, adam gibi adam Dr. Mustafa Körpeoğlu kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsündeyiz. Başta çok değerli eşi Gül hanıma, varlıklarıyla eğitimleriyle yurt dışındaki başarılarıyla onur duyduğu iki evladına, kardeşlerine, akrabalarına, Hastanemizdeki değerli mesai arkadaşlarına ve tüm hemşerilerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Işıklar içinde uyu sevgili Doktorum.”

 CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Merhum Dr. Mustafa Körpeoğlu için Mengen İlçe Devlet Hastanesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Hastane önündeki törene merhum Dr. Körpeoğlu’nun ailesi başta olmak üzere ilçe protokolü, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenden sonra Mustafa Körpeoğlu’nun cenazesi Tabaklar Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Hacıahmetler Köyü aile mezarlığına dualar eşliğinde defnedildi.

Editör: TE Bilisim