Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile birlikte 176 yükseköğretim kurumunun da içinde bulunacağı YÖK Sanal Fuarı 20-22 Temmuz arasında gerçekleşecek. Fuar Türkiye saatiyle 08.00- 20.00 arasında 'www.virtualfair-yok.gov.tr' internet adresi üzerinden izlenebilecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile birlikte 176 yükseköğretim kurumunun da içinde bulunacağı fuarda Bolu ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi hakkında bilgiler verilecek. 20 Temmuz’da başlayan fuar,22 Temmuza kadar sürecek. Türkiye saatiyle 08.00- 20.00 arasında 'www.virtualfair-yok.gov.tr' internet adresi üzerinden izlenebilecek.

Sanal fuarda, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine ait 137 numaralı stanttın yanı sıra, Türk yükseköğretim sisteminin ulusallaştırılmasına katkı sağlayan paydaş kuruluşlara ait stantlar da yer alacak. Öğrenciler stantlardan 200'den fazla Türk üniversitesi, Üniversite temsilcileriyle çevrimiçi tanışarak, Ücretsiz akademik danışmanlık, Burs olanakları, Konaklama tesisleri, Dil eğitim merkezleri, Aday Öğrenci İçin Toplanma Noktası hizmetlerinden faydalanabilecekler.

Editör: TE Bilisim