Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerini kapı kapı dolaşarak dağıtıyor.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Bolu Merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşan Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara teslim ediyor.

Gıda yardımlarına ilişkin Bolulu vatandaşlara çağrıda bulunan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, "Dağıtımlarımız sürüyor. Buradan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Dağıtımlarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek. Ramazan paylaştıkça güzeldir. Hayırsever vatandaşlarımızı katkı sağlamaya davet ediyorum” dedi.

“HER KAPIYA BİR KUMANYA”

Öte yandan Dörtdivan Ülkü Ocakları tarafından da ilçede tespit edilen tüm ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırılıyor. Hayırsever vatandaşların desteği ile temin edilen gıda kolileri, ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarına kadar bırakılıyor.

Dörtdivan Ülkü Ocakları tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, yardımların Ramazan ayının son haftasına kadar devam edeceği belirtilerek, “Dörtdivan Ülkü Ocakları olarak “Her Kapıya Bir Kumanya” etkinliğimiz bugün ilçemizin tüm köylerine dağıtıma başlanmıştır. Hayırseverlerimizden gelen kolileri titizlikle ve önlemleri alarak dağıtıyor ve sevabına nail olmaya çalışıyoruz. Yardım kolisi dağıtımımız Ramazan'ın son haftasına kadar devam edecektir. Amacımız yardımlarınızı biran önce yerlerine ulaştırmak. Malumunuz üzere zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor süreçte el ele vererek Ramazan Paylaşmaktır diye gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hayır severlerimizden tek ricamız biran önce yardımlarını yapmaları bizlerde biran önce ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmemiz. Rabbim yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul etsin” ifadeleri yer aldı.

 

Editör: TE Bilisim