Bolu Ülkü Ocakları İl başkanı İsmail Akgül, ‘Ey Türk Genci Damarlarında ki Asil Kanı Kirletme' adında bir kampanya başlatarak uyuşturucuya karşı mücadele edeceklerini duyurdu.

Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı tarafından tüm Türkiye’de uyuşturucuya karşı ‘Ey Türk Genci Damarlarında ki Asil Kanı Kirletme’ adlı bir kampanya başlattıklarını duyuran İl başkanı İsmail Akgül, “Kardeşlerimizi, evlatlarımızı yalnız bırakmadan, kucaklayarak yarınlarımıza sahip çıkmalıyız.” dedi. Akgül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Türk Gençliğini avuçlarının içine alarak etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu çeteleri ve bunlarla ilişkili odaklar tüm kirli oyunlarına devam etmektedir. Ne yazık ki bu kirli oyunun yansımaları sokaklarımıza, okullarımıza ve hatta hanelerimize kadar acı bir şekilde yansımaktadır. Türk Gençliğinin eğitimine, insan haklarına, sosyal ve kültürel hayata önem veren Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı olarak Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin talimatlarıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi mücadelemiz hızla devam etmektedir. Bolu İl Başkanlığımız tarafından hazırlanan eğitim seminerleri, sosyal medya çalışmaları, el ilan ve broşür dağıtımları, el sanatları kursları açarak Türk Gençliğini bir nebze olsun boşluğa bırakmamak adına mücadele etmeye devam etmektedir. Ey Türk Genci 'Damarlarında ki Asil Kanı Kirletme' sloganı ile bugünden itibaren hızla uyuşturucuya savaş açarak siz kıymetli ailelerimizin de desteklerini bekliyoruz. Türkiye'de uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığının 10-12 yaşlarına kadar düştüğünü unutmamalı, kardeşlerimizi, evlatlarımızı yalnız bırakmadan, kucaklayarak yarınlarımıza sahip çıkmalıyız.

 “GENÇLERİ, OKULLARDA STANT AÇARAK BİLGİLENDİRECEĞİZ”

Okulların açılmasıyla gençleri bilgilendirmek için stant açacaklarını da kaydeden Akgül, “İlimizde okulların açılması ile her gün bir tane okulun önünde stant açarak genç kardeşlerimizi bilgilendirme çalışması yaparak onları kirli ellere teslim etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Bedeli ne olursa olsun Türk gençliğine yapılan her türlü saldırıya Ülkü Ocakları olarak gerekli cevabı dün verdik yarın da misli ile vereceğimizden kan emicilerin hiç şüphesi olmasın. Allah Türk'ü korusun ve Yüceltsin.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim