(HABER: ASLI AKIŞ)-Ülkü Ocakları Bolu il Başkanlığı ile BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu ortaklığında ilimize yeni gelen BAİBÜ’lü öğrencilere Aladağ’a gezi ve piknik düzenlendi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem; “Bolu Ülkü Ocakları olarak gücümüzü ve farkımızı göstermenin haklı gururunu yaşamaktayız” dedi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu, üniversite öğrencilerinin kaynaşmasına katkı sağlamak amacıyla Aladağ’a gezi ve piknik organizasyonu düzenledi. Pikniğe, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’da katılım sağladı.

Yaklaşık 35 otobüs 1200 öğrencinin katıldığı gezi ve piknikte canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Öğrencileri göl etrafında ve ormanlık alanda sponsorların destekleriyle düzenlenen yarışmalarda bir birleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

“ARAMIZA YENİ KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE ‘HOŞGELDİNİZ’ DEDİK”   

Düzenlenen etkinliğin ardından açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem; “Ülkü Ocakları Bolu il Başkanlığı ve BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu olarak her yıl Eğitim Öğretim dönemimin başlamasıyla Öğrencilerimizin kaynaşması ve İlimizin Doğa güzelliklerinin tanıtılması amacıyla düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik programımızı bu yılda gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Programımızın yaklaşık 35 otobüs ile ulaşımını sağlayarak 1200 öğrenci katılmış olup, aramıza yeni katılan öğrencilerimize de Üniversitemize hoşgeldiniz dedik” ifadelini kullandı.

“GÜCÜMÜZÜ VE FARKIMIZI GÖSTERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Özkalem, ülkü ocakları olarak faaliyetlerin devam edeceğini belirterek; “Piknik Programımız tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak gerçekleştirilmiş olup, Okçuluk, Oryantiring, Futbol, Voleybol, Müzik, Çeşitli Turnuvalar, Doğa yürüyüşü gibi etkinlikler yer alarak, yemek ikramında bulunulmuştur. Yapılan sürpriz çekilişlerde öğrencilerimize 250 çeşit hediye verilmiştir. Öğrenci kardeşlerimiz için faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Bolu Ülkü Ocakları olarak gücümüzü ve farkımızı göstermenin, programımızı kazasız ve güzel bir şekilde bitirmemizin de haklı gururunu yaşamaktayız. Programımıza katılım sağlayan MHP Bolu Milletvekilimiz İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanımız ilhan Durak’a ve etkinliğimizin yapılmasına destek veren tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.