(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY – SERVET GÖKÇEK) - Bolu'nun önde gelen bakım ve onarım servislerinden Autonetwork Bolu Ünsal Servisi, sahibi Murat Ünsal'ın liderliğinde, sektördeki üstün performansı ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son düzenlenen "Worldclass Workshop" yarışmasında, 7.400 servis arasından tüm tedarikçi oylarıyla birinci seçilerek büyük bir başarı elde etti.

fot galeri gif

Düzenlenen ödül törenine,  AutoNetwork Yönetim Kurulu Başkanı Eyal Tarablus, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve birçok iş insanı ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Tören, servisin elde ettiği bu değerli başarıyı kutlamak ve takdir etmek adına büyük bir coşku ile kutlandı.

“HER MARKA ARACA GARANTİLİ SERVİS HİZMET VERMEYE YÖNELTTİ”

Ödül töreninde, "Worldclass Workshop" yarışmasında, 7.400 servis arasından tüm tedarikçi oylarıyla birinci seçilerek büyük bir başarı elde eden, Autonetwork Bolu Ünsal Servisi sahibi Murat Ünsal, “Yaklaşık 35 yıldır otomotiv sektörü içerisindeyim, bu bağlamda 15 yıl kurumsal bir markanın bayiliğini yapmış olup, otomotiv sektörünün tedarik zorlukları ve müşterilerimizi yüksek maliyetler karşısında bırakmamak adına bizi her marka araca garantili servis hizmet vermeye yöneltti. Yaptığımız araştırmalar sonucu, dünyanın en iyi kurumsal özel servis ağına sahip olan Autonetwork şirketiyle yolumuzu birleştirerek Bolumuza ve çevre illere en iyi hizmeti sunmaya başladı. Bizleri tercih eden ve bu ödülü almamızı sağlayan tüm misafirlerimize ve ailem gibi gördüğüm tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 “Bolu için büyük bir gurur olduğunu düşünüyorum”

AutoNetwork Yönetim Kurulu Başkanı Eyal Tarablus ise konuşmasında bu ödül bolu için gurur olduğunu söyleyerek, “Bizler dünyadaki 104 ülkede bu parçaların dağıtımını yapan parça üreticileri kutusundaki parçaların dağıtımını yapan dünyadaki ideal şirketiz. Bugün ise Ünsal servin aldığı ödülü kutlamak için bir aradayız. Bu ödül birçok kritere göre verilen bir ödül. 24 servis sırasından aday olan yüzlerce özenle seçilerek verilmiş bir ödüldür. Bu ödül yalnızca Bolu’ya değil Türkiye’ye verilmiş bir ödül. Bizim gururumuzdur. Ünsal servise çok teşekkür ediyoruz. Bolu için büyük bir gurur olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“MURAT BEYİ TEBRİK EDİYORUM”

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ödülün Bolu’da vücut bulmuş haline şahitlik ettiklerini aktararak, “Aslında ülkemizin aldığı bir ödülün biz Bolu’da vücut bulmuş haline hep beraber şahitlik ediyoruz. Hem markamıza hem de Murat Beyi tebrik ediyorum. Murat bey hayatımızın gerçeği olan elektrikli araçlarla bir değişim, bir dönüşüm var. Onunla ilgili de bir markanın yetkili servisi olacağını söyledi. İnşallah bizde yerli ve milli otomobilimizin de inşallah hani nasıl ulaşırız, nasıl sıra gelir otomobilimize diye derken şuan benim apartmanımda 2 tane var. Artık onun da bir servis ağına ihtiyacının olduğunu hissediyoruz. İnşallah onunda yetkili servisi olarak hizmet vermeyi Allah nasip eder kendisine.” dedi.

“BU BAŞARININ ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Dünya 1’ncisi servisin Bolu’dan çıkmasından dolayı teşekkür ederek, “İlimizde yetişen bir iş adamımız dünya 1’ncisi olmuş alanında. Bu gerçekten kıymetli. Bundan sonra değişik alanlarda faaliyet gösterecek iş insanlarımızın da önünü açtık. Yani hayallerini büyüttü. Demek ki oluyormuş. Demek ki işini iyi yapınca Dünya 1’ncisi servisi Bolu’dan çıkıyor. Yani 109 ülke arasında 7400 servis arasında birinci olabilmek gerçekten örnek bir başarı. Biz bu başarının artarak devam etmesini diliyoruz. Murat Ünsal Beyefendi arkadaşımızı da şehrin Belediye Başkanı olarak kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekilerek, Autonetwork Bolu Ünsal Servisi gezildi.

Editör: Servet GÖKÇEK