Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Bolu İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu, güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladı. Kılıç; “Mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bayramda da görev başında olan güvenlik güçleri ve tüm personelin bayramını kutlarım” dedi.

 Haber: Aslı Akış

Vali Erkan Kılıç’ın Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere, Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay İslam Can ile bazı kurum müdürleri katıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve beraberindeki protokol ilk olarak Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne giderek görevi başındaki emniyet personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Burada Vali Kılıç ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Kılıç ve beraberindekiler emniyet mensupları ile tek tek bayramlaştılar.

 JANDARMA PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve beraberindeki heyetin ikinci durağı İl Jandarma Komutanlığı oldu. Burada Vali Kılıç ile protokolü İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı tarafından karşıladı. Albay Saygılı’nın bayramını tebrik eden Vali Kılıç daha sonra askerlerle bayramlaştı.

Ziyarette askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Erkan Kılıç ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi, akabinde Vali Kılıç, programına devam etmek üzere yerleşkeden ayrıldı.