(HABER: Mehmet Şah Elkatmış) - Bolu Valisi Erkan Kılıç, Regaip Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Kılıç mesajında; “İnsan olmanın özünü oluşturan sevgi, merhamet, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı mübarek üç ayların ilki olan Recep ayının müjdecisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Duaların geri çevrilmediği, manevi duygularımızın zirveye ulaştığı böyle müstesna geceleri hakkıyla eda ederek ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olmayı diliyorum. Bu gecenin ve mübarek üç ayların, millet olarak birbirimize kenetlendiğimiz, kırgınlıkların son bulduğu, kadim medeniyetimizden gelen faziletle hareket edeceğimiz güzel günlere vesile olacağına inanarak; dünya üzerinde mazlum ve mağdur tüm insanlara ve özellikle Gazze’de aylardır süren bombardıman altında hayatta kalmaya çalışan Müslüman kardeşlerimize kurtuluş olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygularla, başta Bolulu hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor; mübarek üç ayların şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK