Veteranlar futbol turnuvasında Cumartesi ve Pazar günü hızlandırılmış bir şekilde maçlara devam edildi. B ve C gurubunda Cumartesi günü A grubunda ise Pazar günü maçlar oynandı. Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda her iki grupta 54 gol filelerle buluştu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Gol düellosunda kazanan Kızıkspor BESK

Festival havasında geçen veteranlar futbol turnuvasında heyecan giderek artıyor. Hafta sonu ara vermeden devam edilen karşılaşmalarda izleyenler gole doydu. B Grubunda Pres 14 ile Kızıkspor BESK arasında oynanan karşılaşma son dakikalara kadar heyecan içinde geçti. Her iki takımda 3 puanı kıyasıya kovalarken zorlu karşılaşmadan galip ayrılan 5-4 ile Kızıkspor BESK oldu.

Gençlikspor İl Müdürlüğü 3 puanı kaptı

Gençlikspor İl Müdürlüğü ile Güzel Sur arasında oynanan gollü karşılaşmayı Gençlikspor 4-3 kazanarak ilk 3 puanını almasını bildi

Bolu FK’dan farklı skor

Bolu FK rakiplerini farklı geçmeye devam ediyor. Köroğlu Beton ile oynadıkları karşılaşmayı 12-2 kazanarak yine bir farklı galibiyete imza attı.

Toar Yapı 3 puanla başladı

İlk haftayı BAY gecen Toar Yapı, Karaköy Kooperatifi ile turnuvada ilk maçını oynadı. Geçen yılın şampiyonu Toar Yapı rakibine 12 gol atarken ilk 3 puanını farklı kazanmış oldu.

Hisarspor farklı galip

Hisarspor, Kırmıızı Şimşekler karşılaşması son bölümlere kadar çekişmeli geçti. Kırmızı Şimşekler’den Serkan çift sarı kartla oyun dışı kalınca bundan yararlanan Hisarspor maçı 4-0 kazanmayı bildi.

Afacanlar’dan ilk galibiyet

Afacanlar, Kocadağ ile oynadığı karşılaşmayı kazanmayı bildi. Afacanlar, ilk galibiyetini alırken rakip filelere 8 gol gönderirken rakip 2 gol ile cevap verebildi.

Kındıraspor 2’de 2 yaptı

A grubunda Pazar günü oynanan maçlarla turnuvaya devam edildi. Kındıraspor ikinci galibiyetini Aurora karşısında aldı. Rakip filelere 4 gol göndererek puanını 6’ya çıkardı.

1453 Osmanlı’dan 7 gollü galibiyet

1453 Osmanlı takımı kadro yapısı ile ses getirmeye devam ediyor. İkinci karşılaşmasını Görgülü ile oynayan 1453 Osmanlı karşılaşmayı 7-2 kazandı.

Gerede Çakırlar’dan net skor

Gerede Çakırlar, Özdemirler ile karşı karşıya geldi. 7 golü atıldığı maçta Gerede Çakırlar müsabakayı 5-2 kazandı.

maçlar (8)maçlar (7)maçlar (6)maçlar (5)maçlar (4)maçlar (3)maçlar (2)maçlar (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ