Veteranlar turnuvasında A grubunda 5.hafta karşılaşmaları geride kaldı. Takımların ilk 4 takım sırayı alabilmek için daha çok konsantre oldukları müsabakalarda heyecan giderek artmaya devam ediyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Sem –Mak: 4 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü:2

Sem –Mak ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynanan gecenin en önemli karşılaşmalarından biri oldu. Her iki takım da ilk 4 mücadelesi verirken karşılaşma öncesi her iki takımın 6 puanı vardı. Mücadelede daha üstün bir oyun ortaya koyan Sem –Mak  rakibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü 4-2 yenerek puanını 9 yaptı. İlk 4 için avantaj elde etmiş oldu.

1453 Osmanlıspor:6 Karaköy Kooperatifi:0

A grubunun iddialı takımlarından olan 1453 Osmanlıspor ve Karaköy Kooperatifi ile karşı karşıya geldi. Oynadığı bir karşılaşmada beraberlikle ayrılan 1453 Osmanlıspor, Karaköy Kooperatifi karşısında 6-0’lık bir skor alarak puan sıralamasında ikinciliğini korumuş oldu.

Özdemir Ticaret:2 Köroğlu Beton:2

Özdemir Ticaret ile Köroğlu Beton karşılaşmasında hırs azim mücadele öne çıktı. Her iki takımda galibiyet için mücadele ettiklerini gösterdiler. Denk kuvvetlerin maçında her iki takımda 2-2 berabere kalarak birer puana razı oldu.

Bolu Birlik Et: 5 Sümer Saray:4

Bolu Birlik Et ile Sümer Saray arasında oynana karşılaşma çekişme içerisinde geçti. Her iki takımda galibiyeti isteyen oyun ortaya koydu. Maçın berabere bitmesi beklenirken Bolu Birlik Et sahadan 5-4 galip gelmeyi başarıp turnuvada ikinci galibiyetini almış oldu.

Akay İnş Toar Yapı:4 BESK:1

Turnuvada A grubunun kaliteli futbol oynamaya çalışan takımları olan BESK ve Akay İnş Toar Yapı arasında oynanan karşılaşma ilk yarı çekişme içerisinde geçse de Toar Yapı ilk devreyi 1-0 önde kapadı. Karşılaşmada ikinci yarıya BESK gol ile başladı ve beraberliği yakaladı. Kalesindeki gol sonrası şoktan çabuk çıkan Akay İnşaat Toar Yapı hemen organize bir şekilde kazandıkları serbest atıştan şık bir gol ile öne geçti. Bu golün ardından maçı bırakmayan Akay İnşaat Toar Yapı karşılaşmayı 4-1 kazanmayı bilip liderliğini sağlamlaştırdı.

Editör: TE Bilisim