Bolu Yaşlı Sağlığı Merkezi gönüllüleri, hem yabancı dil seviyelerini ilerletmek hem de Alzheimer (bunama) hastalığından korunmak için Bolu English’te İngilizce öğreniyorlar.

Bolu Valiliği Yaşlı Sağlığı Merkezi gönüllüleri oluşturdukları yaklaşık on dört kişilik grup ile İngilizce öğreniyorlar. İlimizde yabancı dil eğitimi veren Bolu English’te ders alan gönüllüler hem İngilizce seviyelerini yükseltiyor, hem de Alzheimer hastalığının kendilerine daha geç gelmesini sağlamaya çalışıyorlar.

“BOLU ENGLISH’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yaşlı Sağlığı Merkezi gönüllülerinden Muzaffer Gökyıldız, yabancı dil seviyelerini geliştirmek için böyle bir talepte bulunduklarını, Bolu English Eğitim Müdürü Cathrine Ann Atalay’ın da kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. Gökyıldız, “Bizler Yaşlı Sağlığı Merkezi gönüllüleri olarak bir İngilizce kursu talebinde bulunduk. Sağ olsun Cathy Hanım bizleri kırmadı, 14 kişilik bir sınıf oluşturarak bizlere destek oldu. Bizlere böyle bir imkânı verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu kursla yabancı dil seviyemizi geliştiriyoruz ve ayrıca Alzheimer hastalığına daha geç yakalanmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu.

“TALEPLERİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Bolu English Eğitim Müdürü Cathrine Ann Atalay da, kendilerine böyle bir talepte bulunulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim kendilerine böyle bir hizmet vermemiz onların sayesinde oldu. Bizden böyle bir talepte bulundular ve bu bizi çok mutlu eden bir talepti. Coşkuları ve azimleri de bizi son derece mutlu etti.” dedi.

“HERKES ÇOK İSTEKLİ”

İngilizce öğretmeni Gürhan Dikmen’de böyle bir öğrenci grubuyla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Ben Yaşlı Sağlığı Merkezi gönüllüleri ile tanıştığıma çok memnunum. Yeri geliyor çocuk gibi oyun oynuyoruz, çok eğleniyoruz. Yeri geliyor ciddi konularda daha ciddi hareket ediyoruz. Ama gerçekten herkes çok istekli ve çok memnunum böyle bir öğrenci grubuyla birlikte olmaktan ve kendilerine böyle bir hizmet vermekten çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim