Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Basın, seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Sayın Rektörümüz Mustafa Alişarlı Bey'i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk” dedi.

Basın Bülteni

Seçim çalışmalarına sahada Bolulu vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, yaptıkları ziyaretleri paylaştı. Yukarı Çarşı esnafına ilgileri için teşekkür eden Baskın, şu açıklamayı yaptı:

“Bolu Yeniden Refah Partisi olarak önce Bolu tarihi yukarı çarşıda dün tamamlayamadığımız esnaflarımızı ziyaret etmekle başladık. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek destek olmak bizim için büyük bir onur. Bolu esnafına gösterdikleri sıcak ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.”

“İLHAN BEY’İN YANINDA OLMAK BİZİM İÇİN GÖREVDİ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Durak’a başsağlığı dileyen Baskın, “Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak Bey'in annesi Şefika Hanım'ın cenaze merasimine katıldık. Bu acı günlerinde, İlhan bey ve ailesine başsağlığı diledik ve sabır diledik. İlhan bey ve ailesinin yanında olmak bizim için bir görevdi” dedi.

ÜNİVERSİTE ZİYARET EDİLDİ

Üniversitede, Rektör Mustafa Alişarlı ile bir araya geldiklerini belirten Baskın, “devamında, İzzet Baysal Üniversitesi'nde kurum ziyaretleri yaparak, halkımızı yeniden Refah partisi hakkında bilgilendirdik. Yaptığımız çalışmaları anlattık ve insanlarımızın sorularını yanıtladık. Ayrıca, Sayın Rektörümüz Mustafa Alişarlı Bey'i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Üniversitemizin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladık” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERECEĞİMİZİ BİLMENİZİ İSTİYORUZ”

Bolu için çalışacaklarını ve gayret göstereceklerini aktaran Baskın, “Bugün gerçekleştirdiğimiz tüm ziyaretlerde, insanlarımızın yanında olmaya ve onların sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi vurguladık. Bu çalışmalarımızda bize göstermiş oldukları ilgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizlerin güçlü desteği, bizi daha da ileriye taşıyacak ve hizmetlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmamıza olanak sağlayacak. Yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına, her zaman daha fazla gayret göstereceğimizi bilmenizi istiyoruz. Sonuç olarak, Bolu halkına ve akademik-idari camiaya gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. İnsanlarımızın sorunlarını çözmek için hizmet yolunda gönüllü olduğumuzu vurgulamak isteriz” diye konuştu.