(HABER: ASLI AKIŞ)- AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu’nun yatırım planları doğrultusunda Ankara’da mesai harcamaya devam ediyor. Bu kapsamda Coşkunyürek, 2024 yılı yatırım müjdelerini tek tek duyurdu.

Sağlık, kültür-turizm, sanayi, ulaşım, tarım, DSİ, gibi birçok alanda Bolu'da devam eden ve yeni yapılacak yatırımlar resmi gazetede yayımlandı. AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Türkiye yüzyılı hedeflerine doğru yürüdüklerine vurgu yaparak, Bolu’nun gelişmesi için çalışamaya gayret edeceklerini kaydetti.

“YENİ ESERLERİ BOLUMUZA KAZANDIRACAĞIZ”

Yüksel Coşkunyürek, 2024 Yılı yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak; AK Parti Teşkilatları olarak Ankara'daki girişimlerimiz neticesinde Bolu'muzda yatırıma ihtiyaç duyulan birçok alanda hemşehrilerimize hizmet etmek amacıyla yeni eserleri Bolu'muza kazandırıyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ”

Sağlıktan ulaşıma, tarımdan eğitime pek çok alanda hizmetlerin toplam bütçe hakkında bilgi veren Coşkunyürek, “2024 yılı için sağlık, ulaştırma, turizm, tarım, eğitim gibi alanlarda toplam 2 Milyar 49 Milyon 924 Bin Türk Lirası yatırım bütçesi Bolu'muza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Sağlıktan ulaşıma, tarımdan eğitime Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.

“TEKKE BARAJI VE SEBEN TAŞLIYAYLA SULAMA PROJELERİ HIZ KAZANACAK”

Milletvekili Coşkunyürek, Tekke Barajı ve Seben Taşlıyayla projelerine verilen ödenek sayesinde yatırımların daha da hız kazanacağına işaret ederek; “Vatandaşlarımızın içme, kullanma ve tarımsal sulama suyu olarak kullanabilmeleri için devam eden Tekke Barajı ve Seben Taşlıyayla projelerimize de toplamda 400 Milyon liralık bir ödenekle inşallah bu yatırımlarımıza da hız kazandırmış olacağız.” İfadelerini kullandı.

“ULAŞIM AĞIMIZI DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

2024 yılı yatırım programları ile Bolu’nun her alanla kalkınması için eser ve hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Coşkunyürek; “Yine 2024 yılı bütçesiyle ulaşımda da ilçelerimizdeki yatırımlarımızı artırarak yollarımızı daha konforlu ve güvenli hale getirmeye devam edeceğiz.

“BOLU'MUZUN DAHA FAZLA GELİŞMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti ailesi olarak 22 yıldır Bolu'muza kazandırdığımız nice eser ve hizmetlerimize yenilerini ilave etmenin heyecanıyla Bolu'muzun her alanda daha da kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle 2024 yılı yatırım programının Bolu'muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK