HER ELİ TEK TEK ÖPTÜ

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Babalar Günü kapsamında İzzet Baysal Huzurevine düzenlediği ziyarette, tüm büyüklerin elini tek tek öptü.

Haber: Oğuzhan Eke

Babalar Günü’nde Vali Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, İzzet Baysal Huzurevinde ikamet eden büyükleri ziyaret etti. Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin’in de eşlik ettiği ziyarette heyet Babalar Günü’nü kutladı. Ziyarette Vali Kılıç her büyüğün elini tek tek öptü.

“SİZLERİ ZİYARET ETMEMİZ GEREKİYOR

Ziyaret esnasında kısa bir konuşma da yapan Kılıç, “Bizim kültürümüzde babalar, annelerin değeri önemi hiçbir zaman tartışılmaz. Her zaman bizim başımızın üzerinde yerleri var. İnancımıza göre zaten cennet annelerin ayağının altında. Bu kültüre, bu düşünceye biz sahibiz. Onun için sizleri yalnız bırakmamamız gerekir. Aslında sadece babalar, günü anneler gününde değil, sürekli sizleri ziyaret etmemiz gerekiyor” dedi.

“ÇOK BÜYÜK KATKILARDA BULUNDUNUZ”

Yaşlı vatandaşların vatana büyük katkılarda bulunduklarına dikkat çeken Kılıç, “Sizler bu ülkeye, bu vatana çok değerli evlatlar kazandırdınız. Ülkenin gelişmesine çok büyük katkılarda bulundunuz. Bugün buradasınız, Devlet olarak bizler de elimizden geleni size göstermemiz gerekiyor. Sizi hiçbir zaman yalnız bırakmamız gerekiyor. Belki bu geliş gidişlerimizi daha sık yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“SİZLERİN YANINDA OLMAMIZ GEREKİYOR”

Kılıç, sık sık ziyaret edeceğinin mesajını vererek, “İnşallah buradaki görev süremiz içerisinde zaman zaman geleceğiz, varsa sıkıntılarınızı dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız elimizden geldiğince. Devlet, büyüklerine yaşlılarına ne kadar çok sahip çıkıyorsa o Devlet güçlüdür. Biz de bu düşünceye sahibiz. Devlet büyüklerimizden bunu görüyoruz. Onun için her zaman sizlerin yanında olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Birliktelikte, huzurevinin sakinleri ile sohbet edilerek, istek ve öneriler dinlendi.

Editör: TE Bilisim