(Haber: Oğuzhan Eke) - CHP Göynük Belediye Başkan Adayı Ali Oral, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.  Yavaş, “Benim hayalim olan İpek Yolu turizmini başkanımla birlikte canlandıracağız” dedi.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’tan, CHP Göynük Belediye Başkan Adayı Ali Oral’a tam destek geldi. Göynük Belediye Başkan Adayı Oral, Yavaş’ı Ankara’da ziyaret etti. Yavaş’a, Göynük’ün yöresel ürünlerinden hediye etti.

Yavaş ise destek sözünde bulundu. İpek Yolu turizmi projesi konusuna değinen Yavaş, “Ankara’dan Göynük’e selamlar. Biliyorsunuz Göynük ve Beypazarı, iki tane ortak değere sahip. Birisi Akşemseddin. Akşemseddin Beypazarı’nda çok uzun süre yaşadıktan sonra hatta üzerine tapulu malları var Beypazarı’nda, oradan İskilip’e, İskilip’ten de Göynük’e geliyor. Hem İpek Yolu üzerinde olması nedeniyle inşallah benim hayalim olan İpek Yolu turizmini başkanımla birlikte canlandıracağız. Ali Başkanıma hayırlı olsun diyorum ve her konuda kendisine destek olacağıma söz veriyorum. Bu vesileyle değerli Göynüklülere selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 
 

Editör: Oğuzhan EKE