Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi parti liderlerinin belediye başkanlarınaRozetinizi çıkarın” söylemlerini eleştirdi. Özcan; “Çıkaracağımız rozeti neden baştan takıyoruz?” sorusunu yöneltti.   

HABER: ASLI AKIŞ 

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi genel başkanları 28 Şubat'ta 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi' çalışmasını sunmak için tekrar bir araya gelecek.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmaları için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine 12 Şubat tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara-Ahlatlıbel’de bir araya gelmişti.

Zirve öncesinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından “Zirve öncesi Liderlere çağrımdır” ifadeleriyle siyasi parti genel başkanlarının ‘belediye başkanı seçilince rozetini çıkarmalı’ sözlerini hatırlatarak serzenişte bulundu.

“BAŞKANLAR BAĞIMSIZ SEÇİLMELİDİR”

Özcan; “Parti liderleri, seçildikten sonra partilerinin Belediye Başkanlarına “rozetini çıkar” çağrısı yapıyor. Ben de diyorum ki; çıkaracağımız rozeti neden baştan takıyoruz?  Yerel seçimlerde partiler aday göstermemeli, Başkanlar BAĞIMSIZ seçilmelidir” dedi.

Editör: TE Bilisim