(HABER MERKEZİ)- Bolu Belediyesi D-100 Karayolu’nun Dağkent mevkiine 29 bin adet gül dikecek. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çok sayıda personelin görev aldığı çalışmalara ilişkin, “Artık Bolu arkadaşlarımızın emekleriyle çok daha güzel bir şehir haline gelmeye devam edecek.” dedi.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü güneşli havayı fırsat bilerek D-100 karayolu üzerinde hummalı bir peyzaj çalışması başlattı.

Yüzlerce personelin katılımıyla D-100 Karayolu’nun Dağkent mevkiinde gerçekleşen çalışmalarda orta refüj güllerle donatılıyor.

Çalışmalar kapsamında her gün binlerce aracın geçtiği karayolun orta refüjüne toplamda 29 bin adet gül fidesi dikilecek.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da hummalı çalışmaları yerinde inceledi.

“BOLU, ARKADAŞLARIMIZIN EMEKLERİ İLE DAHA DA GÜZELLEŞECEK”

Çalışmalara ilişkin bilgiler veren Özcan, “Bugün Bolu’muzun ortasından geçen D-100 üzerindeyiz. Buradan her gün milyonlarca araç geçiyor. Bugün de Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki emekçi ablalarımızla, mühendis arkadaşlarımızla birlikte tam 29 bin adet aşılı gül dikeceğiz. Artık Bolu arkadaşlarımızın emekleriyle çok daha güzel bir şehir haline gelmeye devam edecek. Ben bu çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık.” İfadelerini kullandı

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ