(HABER MERKEZİ)- AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim sürecinde fark yaratan bir davranışa imza attı.

Bolu’da yerel seçimlere katılacak olan Yeniden Refah Partisi, İyi Parti ve Deva Partisi’nin belediye başkan adaylarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerle, siyasi rekabetin ötesinde bir birlik ve beraberlik mesajı verdi.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi, siyasi parti temsilcileriyle buluşan Demirkol, her bir adaya başarılar diledi.

Demirkol, ziyaretler sırasında İl Sağlık Müdürlüğü tecrübelerini paylaşarak, Bolu için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Demirkol, yerel yönetimlerin doğrudan hizmetin merkezi olduğunu ve siyasetin bu alanda önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Demirkol, ziyaretlere ilişkin açıklamasında, "Siyasetin en güzel hizmet bölümü de belediye başkanlığı bölümüdür. Yerel yönetimlerde doğrudan insanlara hizmet edersiniz, doğrudan insanlara dokunursunuz. Vatandaşların takdirlerine mazhar olursunuz. Bizim siyaset anlayışımıza göre bu bir bayrak yarışıdır. Siyasi tecrübelerimizle birlikte yaptığımız projeler tamamen Bolu halkının menfaatine ve yaşam kalitesine katkı sağlamak adına olmuştur. Tatlı bir rekabet çerçevesinde çalışmalarımızı el birliğiyle yürüteceğiz. Hem Bolumuz hem vatandaşlarımız hem de memleketimiz için seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bolu’da seçimlere girecek olan bütün siyasi partilerin temsilcilerine ve ekiplerine başarılar diliyorum. İnşallah kazanan Bolu olacak." dedi.

Ardından Bolu Emlakçılar Derneği üyesi emlakçılar ile bir araya gelen Demirkol, dernek üyelerinin istek ve taleplerini dikkatle dinledi.

Bolu’nun ve bölgenin emlak sektörüne dair sorunlarını ve isteklerini istişare ederek, seçim sonrası planları hakkında bilgilendirme yaptı.

GENTAŞ çalışanları ve yönetimini ziyaret eden aynı zamanda öğle yemeklerine eşlik eden Demirkol, çalışanlardan desteklerini istedi. Sağlık Mahallesinde büyük bir coşku ile AK Parti ikinci seçim ofisinin açılışını yapan Demirkol’a, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti. 

Yapılan büyük yatırımlarla ve sunduğu sağlık hizmetleriyle Batı Karadeniz Bölgesi’nin sağlık üssü olmaya devam eden Bolu’da 7 yıl il sağlık müdürü olarak görev yapan ve Bolu Belediye Başkan Adaylığı için bu görevinden ayrılan Demirkol, yıllarca birlikte Bolu’ya hizmet ettikleri Köroğlu Devlet Hastanesi'nde ve Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan mesai arkadaşları ile görüştü desteklerini talep etti.

2-2341-252Muhammed Emin Demirkol (12)Muhammed Emin Demirkol (9)Muhammed Emin Demirkol (10)Muhammed Emin Demirkol (7)Muhammed Emin Demirkol (8)Muhammed Emin Demirkol (6)Muhammed Emin Demirkol (5)Muhammed Emin Demirkol (3)Muhammed Emin Demirkol (1)Muhammed Emin Demirkol (2)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ