Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, çalışmaları ve katkıları için belediye personeline plaket takdim ederek, teşekkür etti.

Haber: Oğuzhan Eke

Dörtdivan Belediyesi personeline, teşekkür plaketi takdim edildi. Farklı birim ve şefliklerde çalışan ekiplere verilen plaketler için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, “Değerli çalışma arkadaşlarımıza istişare ve ortak akıl ile yaptığımız çalışmalar ile ilçemizin fiziksel değişim ve dönüşümü için yaptıkları katma değer ve verdikleri hizmetler için kendilerine teşekkür plaketi takdim ettik” dedi.

“EMEKLERİ EN YÜKSEK SAYGIYI HAK EDİYOR”

Çalışanların ekip ruhuyla hareket ettiğine dikkat çeken Efe, saygıyı hak ettiklerini belirterek, “Dörtdivan’a hizmet etmek adına Allah rızası için amme hizmeti ve toplumsal fayda üretmek için kardeşlerimiz ekip ruhu içerisinde çalışıyorlar. Emekleri en yüksek saygıyı hak ediyor. Bütün çalışma arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

“İNSANIMIZIN HİZMETKARIYIZ”

Kendilerinden sonra hizmetlerinin konuşulması ve anılması için çalıştıklarını belirten Efe,  “Hep birlikte insanımızın hizmetkarıyız. Bizler faniyiz. Kalıcı olan hizmet ve eserlerimiz. Her daim amel defterimizin açık kalacağı kamu hizmeti üretmeye gayret gösteriyoruz. Bu şuurda çalışmalarımıza devam edip insanımıza dokunmaya iyi günde kötü günde bir beraber olmaya devam edeceğiz” kelimelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim