Deplasmanda Çaykur Rizespor’a penaltı golüyle mağlup olan Dyorex Boluspor, hafta sonu oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü oynanacak kritik karşılaşmada Bolusporlu taraftarlardan da destek bekleyen kırmızı beyazlı oyuncular karşılaşmayı kazanıp tekrar moral bulmak istiyor.

Lig de 22 puanla ilk 6 içerisinde bulunan DyorEX Boluspor zorlu karşılaşmaya hazırlanıyor. Uzun bir lig maratonunda en büyük destekçisi taraftarı olan kırmızı beyazlı ekibimizin zorlu maçta stadyumun her zamankinden daha fazla taraftarın desteklemesi bekleniyor.

Hafta sonu için sahasında Sakaryaspor karşısında 3 puan almak isteyen Dyorex Boluspor hazırlıklarına devam ediyor. Ligde Ç.Rizespor’a karşı oynadığı futbola karşı istediği üç puanı alamayan temsilcimiz hafta sonu camiaya Rize’de alının mağlubiyeti unutturmak istiyor.

Mağlubiyeti unutup tüm dikkatini Sakaryaspor karşılaşmasına veren temsilcimizde oyuncular  antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor. Taraftar desteğine ihtiyacı olan kırmızı beyazlı temsilcimizde en büyük gücü de taraftarından almak istiyor.

Lig de ilk 7 içine bulunan ve şimdiye kadar oynadığı futbola taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan DyorEX Boluspor’da oyuncular, Sakaryaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarının bilincinde olduklarını söyleyerek; “Cumartesi günü taraftarımız bizi 90 dakika desteklesin. Bu hafta şansız bir kaza geçirdik. Onu unutup Sakaryaspor maçına odaklanmak istiyoruz” ifadelerini kulandılar.

Kırmızı beyazlı oyuncular hafta sonuna kadar çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek.

Editör: TE Bilisim