Her alanda olduğu gibi son bir yıl içerisinde konut rayiçlerinde yaşanan beklenmedik artışlar ev sahibi olmak isteyenlerin işini oldukça zorlaştırmış bulunuyor. İstanbul gibi öne çıkan şehirlerde bile henüz bir yıl öncesi 500 bin lira gibi rakamlarla alınabilen evler geldiğimiz konumda 2 milyon ve üzeri fiyatları bulmuş durumda. Hal böyle olunca ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyen çok sayıda vatandaş ev fiyatlarında avantajlı rakamları araştırıyor. Bu ihtiyaçtan hareketle en ekonomik ev fiyatları önerilerimizi burada açıklamaya gayret edeceğiz.

Betonarme modeliyle konut sahibi olmak için günümüzde oldukça büyük bütçelere ihtiyaç duyuluyor. Bu durum çok sayıda orta gelir grubuna sahip vatandaşımızın ev hayallerini sonlandırıyor. Burada ekonomisiyle öne çıkan oldukça avantalı bir konut modelini önermek isteriz. Sınırlı bütçelerle ev sahibi olmak isteyenler için prefabrik ev fiyatlarını incelemelerini tavsiye ederiz. Ev hayalinizi geçekleştirebileceğiniz yenilikçi tasarımlar prefabrik ev modelleri arasında sizi bekliyor.

Burada Ekonomisiyle Prefabrik Ev Fiyatları Öne Çıkıyor

Son bir kaç yıldır prefabrik evlere tahminlerin üzerinde bir ilgi oluştu. Pandemi süreciyle birlikte ortaya çıkan sağlık gibi endişeler bu evlere yönelimi daha da tetikledi. Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre bu dönemde prefabrik evlere olan talep tam 4 kat arttı.

Prefabrik ev konut sahibi olmayı hem inşa süreçleriyle hem de ekonomik fiyatlarıyla her açıdan kolaylaştırıyor. Çok sayıda defalarca üretilerek deneyimlenmiş konut modeli prefabrik evler arasında. Öncelikle proje aşamasıyla uğraşarak zaman kaybetmenize gerek yok. Dilediğiniz evi prefabrik ev modelleri arasında kolayca bulabilirsiniz. Üretim süreci de son derece hızlı. Bunun nedeni üretimde yeni nesil teknoloji ile donatılmış makinelerin kullanılıyor olması. Teknolojik üretim avantajlarına prefabrik ev fiyatları ekonomi olarak yansıyor. Yine üretimde projeye uygun boyutta malzemelerin kullanılması malzeme israfını önlüyor. İsraf edilmeden üretim modeli prefabrik ev fiyatlarına yansıyan bir başka avantaj.

 Prefabrik Ev Fiyatları Avantajlarıyla Önde

Prefabrik ev fiyatlarını avantajlı kılan temel özelliğin üretim modelinden kaynaklandığını yukarıda anlatmaya çalışmıştık. Teknoloji kullanımı ve israf edilmeden gerçekleştirilen üretim konut modeline doğrudan ekonomi olarak yansıyor. Bunun dışında ama bu modelle bağlantılı diğer önemli avantaj prefabrik evlerin saha montaj uygulamalarıyla ilgili. Fabrikada ön üretimi tamamlanan prefabrik evler araçla taşınarak kullanım yeri neredeyse oraya sevk edilir. Bu evleri betonarmeden ayıran temel avantaj prefabrik evlerin saha üretim sürecinin bulunmamasıdır. Fabrikadan parçalı ön üretimle sevk edilen ev üretici firma profesyonel ekibince günler içerisinde kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Prefabrik Ev Fiyatlarına Dahil Olan Ustalık Uygulamaları Nelerdir?

Bu konu ev sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaşımız tarafından merak ediliyor. Prefabrik ev fiyatlarına dahil olan hizmetleri burada sıralamaya çalışacağız;

-        Prefabrik evlerin tüm malzemeleriyle üretilmesi

-        Kurulum sahasında malzemelerin araçtan indirilmesi

-        Taşıyıcı direkler ve duvarların montajı

-        Kapı ve pencerelerin montajı

-        Elektrik ve su tesisat sistemlerinin montajlanması

-        Çatı altı makaslar ve çatı örtüsünün montajlanması

-        Tavan arası yalıtım uygulamalarının yapılması

-        Evin iç ve dış tüm boya işçiliklerinin yapılması

Yukarıda sıraladığımız uygulamaların tamamı firma uzman ekiplerince tamamlanmakta olup prefabrik ev fiyatlarına dahildir.

Prefabrik Villada Şaşırtan Üstünlükler

Konut sektöründe son dönemde dikkat çeken gelişmelerin başında villa tercihlerinde yaşanan değişimler geliyor. Son yıllarda gerçekleştirilen villa projelerinde en çok tercih edilen model sıralamasında prefabrik villa öne çıktı. Bunun temel nedeni yapı modelinin sunduğu üstünlükler. Bu üstünlükler arasında prefabrik yapılarda yapı güvenliği uygulamalarının yanı sıra estetik model sunumu, hızlı üretim ve usta ihtiyaçlarına son veren sistemin bulunması.

Sektörde özellikle prefabrik villa modellerinde görenleri hayran bırakan tasarımlar hazırlanıyor. Yenilikçi tasarımlar villa sahibi olmak isteyen herkese teknoloji ile hızlı üretim ve uzmanlıkla hızlı kurulum avantajlarıyla prefabrik villa konforuyla sunuluyor.

Bütçenize Göre Prefabrik Villalar

Merak edilen bir önemli konu da prefabrik villa fiyatlarının neden çok ekonomik olduğu hususu. Prefabrik villanın ekonomik oluşu kalite kıyaslamasından değil yenici üretim modelinden kaynaklanıyor. Klasik betonarme yönteminde villalar sahada insan gücüyle inşa edilirken prefabrik villa teknoloji kullanımıyla modern tesislerde üretiliyor. Arsanız nerede olursa olsun oraya kuruluma hazır gönderilen prefabrik villa firma uzman ekibince kullanıma hazır olarak teslim ediliyor.

 

Editör: TE Bilisim