24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara’daki programına ara vererek Bolu’ya gelen ve parti teşkilatlarıyla seçim çalışmalarına katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Sağlık Mahallesi’nde vatandaşlardan destek istedi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, burada yaptığı değerlendirmede, mahalle sakinlerin desteğinden ve ilgisinden memnun oluklarını belirtti. Halkın AK Parti’yi kucakladığını söyleyen Bolulu Bakan Yardımcısı,  şunları söyledi: “Hamd olsun Türkiye eski Türkiye değil. 2002’de AK Parti çok zor bir dönemde iktidara geldi.  O zor dönemde AK Parti emaneti aldıktan çok kısa bir süre sonra çok kuvvetli bir şekilde yeni mali ve ekonomik politikalarla hamd olsun ülkemizin gayrisafi milli hasılası arttı ve her alanda Türkiye büyüdü. Büyümeye de devam ediyor. Türkiye 2017 yılında elde ettiği 7,4 büyüme oranıyla dünyanın en hızlı büyüyen 3. ekonomisi oldu. OECD, Dünya Bankası ve IMF başta olmak üzere bütün kuruluşların tespitleri yıl içerisinde 3-5 kez değişti ve açıkladıkları rakamları revize etmek zorunda kaldılar.  Neden revize etmek zorunda kaldılar? Çünkü Türkiye herkesin tahminlerinin üzerinde büyüdü.

Türkiye 15 Temmuz’da bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldı. FETÖ’nün yaptığı bu terör saldırısında gece tankın altına yatan esnaf sabah kalkıp işyerini açtı. Gece tanka, topa, tüfeğe karşı göğsünü siper eden işçi işine gitti. Ve Allah’a şükür bütün iktisat teorilerini altüst eden bir millet iradesi ortaya kondu. İşte bu millet iradesinin ismi Türk milleti! 24 Haziran’dan sonra da milletimizin bizlere verdiği destekle, yeniden büyük Türkiye’nin inşası için hızlı bir şekilde yola çıkacağız. Önce Cumhurbaşkanımıza, sonra da AK Parti’mize vatandaşımızın desteğini istiyoruz. İnşallah vatandaşlarımızdan alacağımız destekle önümüzdeki dönemde daha hızlı gelişen ve büyüyen bir Türkiye’yi inşa ederek çocuklarımıza bırakacağız.”

 

Editör: TE Bilisim