Köyler arası futbol turnuvasında Banaz Köyü çeyrek final kapısını araladı. Coşkulu taraftar kitlesi ile köyler arası futbol turnuvasına renk katan Banaz Köyü, Afşar Köyünü son anlarda attığı golle 4-3 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Karaçayır’da oynanan köyler arası futbol turnuvasında Banaz Köyü adından söz ettirmeye devam ediyor.

Taraftar desteğini arkasına alarak Karaçayır’da renkli görüntüler oluşuturan Banaz Köyü son karşılaşmasını Afşar Köyü ile oynadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Afşar Köyü oldu. Banaz Köyü karşısında 2-0 bulan Afşar Köyü daha sonra defans bloğunda yapılan hataların ardından kalesinde 2 gol gördü.

Mücadelede üstünlüğü eline alan Banaz Köyü skoru 3-2’ye taşıdı. Bu golün ardından Afşar Köyü tekrar bir gol bularak skoru 3-3’e getirdi.

Mücadelenin bu sonuçla bitmesi beklenirken Banaz Köyü, duraklama dakikalarında bir gol daha bularak maçı 4-3 kazanıp çeyrek finale yükselen taraf oldu.

“BİZİ DESTEKLEMEYE GELEN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Maçın ardından konuşan Banaz Köyü Muhtarı Ahmet Süme şunları dile getirdi: “Bu akşam güzel bir galibiyet aldık. Öncelikle Banaz köyü taraftarına ayrıca komşu köylerden bizi desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca maçtan sonra bize yemek ikramında bulunan Özel Can Yemek ve ekibine takımım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim