Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar’a karaciğer nakli için gönüllü acil canlı donör aranmakta olup, kan vermek isteyen vatandaşlara ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Uzun zamandır karaciğer bağlı rahatsızlığından dolayı tedavi gören Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, geçirdiği ani rahatsızlık sonrası önceki gün BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar için oğlu Azmi Çağlar’dan karaciğer nakli için Acil canlı donör arandığına dair paylaşım geldi.

Çağlar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli ağabeylerim ve kardeşlerim. Babam Recayi Çağlar’ın karaciğer ile ilgili hastalığı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmektedir. İyileşme sürecinde olumlu gelişmeler olmak ile birlikte acilen KARACİĞER NAKLİNE ihtiyaç duymaktayız. Bu kapsamda; 18-60 yaş arasında, A Rh +, A Rh - kan gruplarına sahip, gönüllü canlı donore ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda organ bağışı yapabilecek gönüllü kişilerin aşağıdaki numaralar ile iletişime geçmesi rica olunur. 05394900082 (Azmi Çağlar) 05053202066 (Abdussamed Çağlar)”  ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim