(HABER: ASLI AKIŞ) - Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart seçimlerinin samimiyetle belirleneceğine dikkat çekerek, inançlı kadrolarla mücadele ettiklerini ve vatandaşların bunu gördüğünü, kendilerine güvendiğini söyledi.

Yerel seçimlere 1 gün kala tüm gücüyle çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sahadan kopmadan vatandaşla buluştu, esnafın sıkıntılarını dinledi. Bazen bir çocukla sohbet etti bazen gençlerle. Yaşlın bir teyzenin elini de tuttu amcanın da. Gönülden gönüle girmek her eli tuttu.

Durak, önce İl Başkanlığı döneminde şimdi de belediye başkan adaylığı sürecinde samimiyetiyle ön plana çıkan, vatandaşların bağrına bastığı isim oldu. 31 Mart Pazar günü akşamı, vatandaşların ve Allah'ın takdiriyle zaferlerini ilan edeceklerini umduğunu dile getirdi İlhan Durak.

Belediye başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan belediyenin imkanlarını  ile AK Parti Bolu Belediye Başkanı Muhammed Emin Demirkol’un ise hükümetin gücüyle seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, kendisi ve partisinin  inanmış kadrolarla mücadele ederek gönüllere dokunmaya devam ettiklerini ifade etti.

Durak “31 Mart seçimlerini samimiyet belirleyecek. Burada ne belediyenin gücü, ne hükümetin gücü hiç biri artı getirmiyor. Bizler inanmış kadrolarla mücadele ettik etmeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımızda bunu görüyor ve bize güveniyor. İnşallah 31 Mart Pazar günü akşamı hem vatandaşın hem de Allah’ın ilahi takdiri ile vakit tamam diyerek zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞIMIZ O SENE BU SENE, VAKTİ GELDİ DİYOR”

Bolu’da yapılan anketlerde MHP’nin az oy alacağına dair yapılan algıya da Durak’ın cevabı gecikmedi. Durak açıklamasında “Ben doğal anketörüm. Günde minimum bin tane el sıkıyorum. Bu sıktığım bin tane elin altı yüz tanesi İlhan Başkan seninleyiz, o sene bu sene, vakti geldi diyorlar. Ben parayla hiç anket yaptırmadım. Diğer siyasi partiler yaptırıyor, vatandaşımız gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

 “1 NİSAN’DAN SONRA DA BOLU’YU SOKAK SOKAK ARŞINLAYACAĞIM”

Son olarak Bolulu vatandaşlara seslenen MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; “Ben gerçekleştirebileceğim projelerle sahadayım. İlhan Durak olarak samimiyetle dürüst bir şekilde vatandaşımızın yanındayım.  Elimi uzatıyorum, samimiyetle anlatıyorum. Milli servete sahip çıkacağımı, özel kalem bütçesi gibi bir bütçe olmayacağını, makamın şahsi harcamalarının olmayacağı bir belediye olacağını söylüyorum. Ben hep vatandaşımın yanındayım, onlarla birlikte olacağım. Talepleri dinliyoruz ve 1 Nisan’dan sonra da Bolu’yu sokak sokak arşınlayacağım. Bunu samimiyetimle söylüyorum ve diyorum ki fırsat verin bizde işin hakkını verelim. Mücadelemizde gençliğimiz var, heyecanımız var, çalışırız. Gece uyumayız gündüz oturmayız, işin de hakkını veririz. Bundan emin olsunlar istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK