Bolu Belediyesi Eylül ayı 1. Oturumunda Meclis Üyeliğinden İstifa eden Begüm Tunçel’in yerine Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi, Encümen Üyeliği seçimi ve Teftiş ve Murakabe Komisyonu Üye Seçimi yapıldı. Tunçel’in yerine, Naci Parlak geçti aynı zamanda Meclis 2. Başkan Vekilliği’ne seçildi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye (CHP) Meclis üyeliğinden istifa eden Begüm Tunçel’in yerine gelecek yeni isim belli oldu.

MECLİS 2. BAŞKANVEKİLİ SEÇİMİ TAMAMLANDI

Begüm Tunçel’den boşalan Meclis 2. Başkan Vekilliğine Naci Parlak, Fatih Silin ve Ahmet Fidan arasında oylama yapıldı. 14 oy alan Naci Parlak yeni 2. Başkan vekili seçildi.

ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ

Bir seçimde Tunçel’den boşalan Encümen Üyeliği için yapıldı. Ergün Temel, Fatih Silin, Ahmet Fidan adına yapılan gizli oylamada Ergün Temel, 14 oy alarak Encümen Üyesi seçildi.

“AMACIM BOLU’YA HİZMET ETMEK”

Yeni meclis üyesi Naci Parlak, üyeliğiyle ilgili yaptığı konuşmasında, “Bolu’da doğdum, 35 yıldır ticaret yapıyorum. Emlak işiyle uğraşıyorum. Buraya Bolu halkının öncelikle bolu halkının oylarıyla ve partimin tercihiyle ve de belediye başkanımın beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Bu göreve layık olmaya çalışacağım. Amacım Bolu’ya hizmet etmek Bolu’ya bir şeyler yapabilmek. 35 yıllık ticari hayatımız birçok tecrübelerimiz oldu. Hayatımın büyük bir kısmını sporla uğraşarak geçirdim. Bolu’ya tesis kazandırmış bir başkan olarak, Amatör Spor Kulüpleri başkanlığı yaptım 16 sene. En ciddi kazandırdığım tesis de Karaçayır’daki amatör evidir. Tabi bu tek başıma yaptığım bir icraat değil. Aynı şevk ve kararlılıkla Bolu’ya hizmet etmeye çalışacağım” dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim