Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 7’ncisini düzenlediği “2021 Verimlilik Proje Ödülleri”ne bu yıl proje bazında toplam 468 proje ile rekor başvuru yapıldı. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde uygulamaya geçen geçen  “Hasta Pozisyon Yastığı Üretilerek Verimliliğin Artırılması” projesi ön değerlendirme aşamasını geçerek başarılı bulundu.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı faydaların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşviki hedefiyle 2014 yılından bu yana Verimlilik Proje Ödülleri veriyor.

Bu yılki “2021 Verimlilik Proje Ödülleri” ön değerlendirmelerinde Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde uygulamaya geçen geçen  “Hasta Pozisyon Yastığı Üretilerek Verimliliğin Artırılması” projesi ön değerlendirme aşamasını geçerek başarılı bulundu.

“2021 Verimlilik Proje Ödülleri” ön değerlendirmeleri için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne gönderilen gelen ekip üyeleri Prof. Dr. Özlem Konukseven, Prof. Dr. Cumhur Gündüz, Rüya Atlıbatur ve Özlem Ertekin “Hasta Pozisyon Yastığı Üretilerek Verimliliğin Artırılması” projesini inceledi. Heyet, yapılan ön değerlendirmede projeyi başarılı buldu.

Editör: TE Bilisim