Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2024 seçimlerinde yeniden İstanbul için aday olduğunu açıklamasına imalı sözlerle tepki gösterdi. Özcan; “Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım.” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

CHP genel başkanlığı adaylığı için adı geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimleri için yeniden aday olup olmayacağı merak konusuydu. İmamoğlu İstanbul İttifakı için 2024 seçimlerinde de çalışacağını söyledi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da sosyal medya hesabından İmamoğlu’nun açıklamalarına karşılık sitemini dile getirdi.

Özcan, İmamoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinlediğini belirterek, halkın da merak ettiği İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı?” sorularını yöneltti.

Özcan; “Sayın İmamoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinledim. “Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim” Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul’u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?

Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu;

1- İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı?

2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz?

Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Ebru Buket EKE