Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), birçok kulübe ceza verdi. Bandırmaspor maçının ardından PFDK’ya sevk edilen Boluspor ise 20 Bin Türk Lirası ceza aldı.

PFDK Kurulu Bandırmaspor karşılaşmasında çirkin ve kötü tezahürattan dolayı kırmızı beyazlı kulübe verdi. Boluspor, iç sahada oynadığı Bandırmaspor karşılaşması sonrası cezalandırıldı. Çirkin ve kötü tezahürat sonrası 20 bin TL para cezası ile cezalandıralan kırmızı beyazlılarda, Bandırmaspor maçını D blokta izleyen taraftarlar bir sonraki hafta iç sahada oynanacak olan Erzurumspor karşılaşmasında stadyuma giriş yapamayacaklar.

PFDK’nın yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar şöyle: “BOLUSPOR Kulübünün, 11.12.2022 tarihinde oynanan BOLUSPOR-BEYÇİMENTO BANDIRMASPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON TRİBÜN D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine” karar verildi.

Editör: TE Bilisim