(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart Seçimleri’nin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

Türkiye, 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. Milyonlarca vatandaş oy kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunak seçim sürecinde emek veren teşkilat üyeleri ve kendisini destekleyenleri unutmadı.

Durak; “Saygıdeğer hemşehrilerim” diyerek başladığı mesajında seçim sonuçlarının da hayırlı olmasını temenni ederek; 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Seçim kampanyası döneminde gecesini gündüzüne katan, canla başla çalışan İl Başkanlığımıza, Vekilimize, KAÇEP Başkanlığımıza, Ülkü Ocakları Başkanlığımıza, Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza, partimizin ve teşkilatlarımızın yönetim kurulu üyelerine, hiçbir menfaat gözetmeden büyük bir özveri ile çalışmalarımıza destek veren partililerimize ve gönüldaşlarımıza, şahsımızı destekleyen değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçim sonuçlarının Şehrimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ