Vatandas Haberleri

vatandas haberleri ve güncel vatandas gelişmeleri, vatandas ile ilgili tüm video, vatandas fotoğrafları ve vatandas haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Bolu’da öğle saatlerinde Kozlu’da deprem meydana geldi.

HABER

Bolu’nun At Yaylası mevkiinde orman içerisindeki alanda çekilen fotoğraflarda, çöp yığınları göze çarptı.

BOLU VEFAT İLANLARI

Bolu’da hayatını kaybedenlerin vefat haberlerini ve cenaze bilgilerini öğrenmek için Köroğlu Gazetesinin vefat sayfasını takip edebilirsiniz!

ULUSAL

Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Tokat Sulusaray ilçesi Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi....

HABER

Bolu’da zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı.

HABER

Bolu’da saat 22.58’de merkez üssü Tetemecele köyü olan 2,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok vatandaş tarafından hissedildi.

BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan vatandaş,

HABER

Ramazan Bayramı hızla yaklaşırken tatil planları yapılmaya devam ediliyor.

HABER

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Kadir Gecesi dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart Seçimleri’nin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

HABER

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya geldi.

SİYASET

Bolu'da, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Genel Meclisi adayları köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istediler.