(HABER MERKEZİ)- Mart ayının son günlerinde geçerli olan bakım deterjanı indirimine dair Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi.

Mart ayının son günlerinde Migros’un belirli tarihler arasında geçerli olacağını belirttiği güncel kampanyalara dair araştırmalar gerçekleştirilirken, Migros da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor.

Bu çerçevede, 29 Mart tarihinde başlayan ve 30 Mart tarihine kadar devam edecek olan bakım deterjanı kampanyası duyuruldu. Fırsatın başlamasının ardından ürüne ve detaylara ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Migros da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu.

Migros Deterjan İndirimi 2024 Mart

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 29-30 Mart tarihleri arasında Peros bakım deterjanı çeşitleri 3 litre 50 yıkama 75 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak.

Stok adedinin 200.000 olarak belirlendiği kampanya ile ilgili Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Bakım deterjanına dair paylaşımda:

"Kampanyalı bu ürünü satın alan ve daha ucuzunu bulduğunu alışveriş fişiyle ile gösteren herkese farkın 2 katı Money hediye! 29 - 30 Mart tarihlerinde Peros Bakım Deterjanı Çeşitleri 3 L 50 Yıkama adet 75,00 TL'ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında s izleri bekliyor" denildi.

Peros

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ