Çalışmalarına Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi.

Haber: Oğuzhan EKE

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Ankara’da Ülkü Ocakları’nın üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nde gerçekleşen program kapsamında; Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcıları İlhan Durak, Zekai Pınarbaşı, Lütfü Nebioğlu, Deniz Güzelay ve Genel Sekreter M. Suat Uzun ziyaret edildi.

KÖROĞLU HEYKELİ TAKDİM EDİLDİ

Gündeme dair sohbet edilen ziyaretlerde Bolu Ülkü Ocakları tarafından, pandemi döneminde ve Ramazan ayında il genelinde yapılan çalışmalar hakkında yönetime bilgi verildi. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, ziyarete anlarını sosyal medya hesabından, “emir ve talimatlar alınmıştır” notuyla paylaştı. Ayrıca birlikteliklerde Başkan Özkalem tarafından yöneticilere, küçük boy Köroğlu heykeli takdim edildi.

 

Editör: TE Bilisim