(Haber: Oğuzhan Eke) - Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu’da tarım üretimini arttırmak için çiftçiye ata tohumu desteği vereceklerini açıkladı.

Saha çalışmalarına devam eden ve projelerini vatandaşa anlatan YRP Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, 32 proje açıklamıştı.

Belediye başkanı seçilmesi halinde projelerini tek tek hayata geçireceğinin sözünü veren Bayrakdar, Bolu’daki tarım üretimine de destek sözü verdi.

Çiftçinin üretimine katkı sağlamak istediklerini ve tarımının Bolu için çok önemli olduğunu belirten Bayrakdar, üretimin arttırılması gerektiğini ifade etti. Bolu Belediyesinin imkânlarının, çiftçiyi desteklemek için yeterli olduğunu belirtti.

Bu kapsamda, Bolu’daki üreticilere ‘ata tohumu’ desteği vereceklerini açıklayan Bayrakdar, “Bolu'da çiftçilerimize tam destek verecek, teşvik edeceğiz. Yerli üretimi ve verimi arttırmak, çiftçilerimizin maliyetlerini azaltmak amacıyla ‘Ata Tohumu Desteği’ vereceğiz. Üreticilerimizin yüzü gülecek, topraklarımız bereketlenecek” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE