Boluspor, Spor Toto 1.ligin 22.haftasında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların tek golünü Dino atarken, Altınordu’nun golünü ise Ahmet İlhan kaydetti. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 34’e çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Altınordu karşısına; Çağlar, Tugay, Eray, Kayamba, Safa, Bregu, Naby, Onur, Hakan, Bülent, Dino on bir ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Balde, Gökhan, Arda, Zahit, Kerem, Ensar, Berk, Melih, Posmac yer aldı.

Altınordu ise Boluspor karşısına; Ali Emre, Kubilay, Şeref, Ali Dere, Emircan, Selim, Emirhan, Erdem, Erdi, Metehan, Ali on biri ile çıktı.

Peş peşe sarı kartlar

Karşılaşmaya Altınordu başladı. Boluspor’da maçın 5.dakikasında Bülent sarı kart gördü. Kırmızı beyazlılarda maçın 9.dakikasında Eray sarı kart gördü. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Oyunun ilk 30 dakikasında her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti.

Bregu auta attı

Boluspor maçın 41.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Bregu sol çaprazda sert vurdu, top yandan auta çıktı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada pozisyondan faydalanamadı. Mücadelenin ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına Boluspor başladı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı.  Boluspor'da maçın 50.dakikasında Onur sarı kart gördü.

Dino, Boluspor’u öne geçirdi

Boluspor maçın 58.dakikasında Altınordu karşısında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Bregu'nun ara pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Dino düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle skoru 1-0'a getirdi.

Boluspor’dan 3 değişiklik birden

Boluspor maçın 73.dakikasında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Balde, Gökhan ve Berk oyuna girdi. Kayamba, Dino ve Safa oyundan çıktı. Boluspor maçın 87.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Bregu oyundan çıktı, Melih oyuna girdi.

Altınordu penaltıdan attı

Altınordu maçın 88.dakikasında penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Melih' in eline çarpan topa maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Aynı dakikada Melih sarı kart gördü. Altınordu'da topun başına geçen Ahmet İlhan topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi.

Posmac oyunda

Maçın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın son anlarında bir oyuncu daha değiştirdi. Eray oyundan çıktı, Posmac oyuna girdi. Maçın 90+3.dakikasında Tugay sarı kart

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Altınordu ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Kırmızı beyazlıların tek golünü Dino attı. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 34'e çıkardı.

Editör: TE Bilisim