(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- AK Parti İl Başkanı Suat Güner, birlik beraberlik içerisinde yürütülen seçim süreci hakkında “Sevgili yol ve dava arkadaşlarımla birlikte ülkemizin ve Bolumuzun geleceği AK Partimizde İnşallah tarih yazacağız. Tüm Bolumuz kaldığı yerden hak ettiği hizmet anlayışına kavuşacak” dedi.

AK Parti’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için yola çıkan 40 belediye başkan aday adayı parti binasında yapılan toplantıda bir araya gelerek süreç hakkında istişarede bulundu.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner başkanlığında yapılan toplantıya, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, il ve ilçe belediye başkan aday adayları birlik beraberlik mesajını birlikte çektirdikleri fotoğraf karesi ile verdi.

“TARİH YAZACAĞIZ”

Belediye başkan aday adaylığı ve devamında adayların belirlenmesi ile ilgili gerçekleşecek süreç hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti il Başkanı Suat Güner ,“31 Mart’ta yapılacak seçimler için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Bildiğiniz gibi bu süreç belediye başkan aday adaylığına başvuru takvim ile başladı. 9 Kasım itibariyle başlayan aday adaylığı başvuru takvimi 22 Kasım’da sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü 26 Kasım tarihinde tüm teşkilatlarımızın neredeyse tamamının katıldığı temayül yoklamamızı yaptık. Teşkilatlarımız bizim toplumun nabzını tuttuğumuz yapılarımız. Mahalle temsilciliklerine kadar uzanan teşkilat yapımızla vatandaşımızın talep ve isteklerine birinci elden doğrudan ulaşabiliyoruz. Bu sayede vatandaşımızın ne istediğini öğrenmiş oluyoruz.” Şeklinde konuştu.

“BOLUMUZ KALDIĞI YERDEN HAK ETTİĞİ HİZMET ANLAYIŞINA KAVUŞACAK”

Güner, yerel seçimlerde Ak Parti’nin Bolu’da tarih yazacağının altını çizerek; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde genel merkezimizde yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında ifade ettiği gibi milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. Temayül yoklamalarıyla saha araştırmalarıyla, istişarelerle, görüşmelerle, partimize mahsus diğer yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğiz. Vatandaşımızın gönül terazisinde ağır basan arkadaşlarımızla eser ve hizmet siyasetimiz devam edecek. Sevgili yol ve dava arkadaşlarımla birlikte ülkemizin ve Bolumuzun geleceği AK Partimizde İnşallah tarih yazacağız. Tüm Bolumuz kaldığı yerden hak ettiği hizmet anlayışına kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ