AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eski hocasının, “Bu zatın kulağı çekilmeyecek mi?” açıklamasına ilişkin, “Tanju Özcan, hocana da şov yapsana” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, yabancı uyruklu vatandaşların nikah ücretini 100 bin liraya çıkaracağını açıklamasına dikkat çeken bir isimden tepki geldi. Başkan Özcan‘ın, üniversiteden hocası olduğu belirtilen,  İdari Hukukçu Metin Günday, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak, “Bu zatın kulağı çekilmeyecek mi? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan akıllara zarar nikah tarifesi” ifadelerini kullandı.

Günday’ın bu paylaşımı, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in de dikkatini çekti. Güner, açıklamayla ilgili, “Bu zatın kulağı çekilmeyecek mi?’ diye yorum yapan kişi Tanju Özcan’ın Ankara Hukuktan hocası. Öğrencisinin şımarık söylemlerinden o da rahatsız. Yargının bu işe el atması gerektiğini ima etmiş. Haydi Tanju Özcan, hocana da şov yapsana, ‘Sen bilmezsin ben bilirim’ desene” yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilisim