İstanbul’un Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, “15 bin Dörtdivanlı hemşehrimize ev sahipliği yapan Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’ın misafiri olduk” dedi.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, İstanbul’da Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret etti. Birliktelikte Ümrani’ye de yaşayan Dörtdivanlı vatandaşlar hakkında istişarede bulunulurken, Belediye Başkanı Efe, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım’ın yoğun programı nedeniyle Dörtdivanlı hemşehrileriyle bir sonraki sefere buluşacağını belirten Başkan Efe, “15 bin Dörtdivanlı hemşehrimize ev sahipliği yapan Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’ın misafiri olduk. Gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı değerli başkanımıza çok teşekkür ederim. Ümraniye’de ikamet eden hemşehrilerimiz ile birlikte olmayı çok arzu ederdik. Ümraniye Belediye Başkanımız ile ilçemiz üzerine istişarelerimizin uzun sürmesi ve kendisinin yoğun programı nedeniyle bu buluşmayı daha uygun bir zamana ertelemek durumunda kaldık. Bu vesile ile Ümraniye’de ikamet eden 15 bin Dörtdivanlı hemşehrimize mahcubiyetimizi ifade eder, her birine selam ve şükranlarımı iletirim” dedi.

Editör: TE Bilisim