(HABER: ASLI AKIŞ) - AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mili Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı makamlarında ziyaret etti.

fot galeri gif

Genel Seçim sonrası çalışmalara son sürat başlayan AK Parti Bolu teşkilatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) AK Parti grup toplantısına katıldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve il, ilçe teşkilat üyeleri Bakanlıklar ve Genel Merkez’de adeta mekik dokudu.

HAMZA DAĞ BOLU TEŞKİLATINI AĞIRLADI

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek beraberinde Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarıyla birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'a da genel merkezde ziyaret etti.

Karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, Bolu ve ilçeler için yapılacak çalışma ve yatırımlar değerlendirildi.

TALEP VE İHTİYAÇLARI İLETTİLER

Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’le birlikte  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mili Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a da ziyarette bulunarak ilimizle ilgili eğitim, asayiş ve ulaştırma noktasındaki talep ve ihtiyaçları iletti.

“YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ziyaretlerin akabinde paylaşımda bulunan Coşkunyürek;“İl Başkanımız Sn. Suat Güner ile birlikte Mili Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin'i ziyaret ettik.  Bolumuzun eğitim-öğretim yatırımlarıyla ilgili talep ve ihtiyaçlarını ileterek verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

İlimizi eğitim alanında da çok daha iyi seviyelere getirmek için girişimlerimizi ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Sn. Bakanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz”

“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK”

İl Başkanımız Sn. Suat Güner ile birlikte İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek Bolumuz ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sn. Bakanımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE