AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarına ilişkin, “Hz. Muhammed'i gerçek manada anlayıp kavrayabilseydin bu gün ki insanlık dışı ve Müslüman karşıtı tavrı sergilemezdin” dedi.

Haber: Servet Gökçek

Başkan Özcan’ın yabancı uyruklu vatandaşları göndermeyi amaçlayarak açıkladığı “10 kat zam” uygulamasına ilişkin AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner açıklama yaptı. Güner’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Müslümanlardan bir damla suyu esirgeyen Tanju Özcan'ın öperek göreve başladığı Kur'an-ı Kerim'in indirildiği Peygamber Efendimiz (SAV) bir hadisinde; ‘Müslüman, müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, haksızlık yapmaz, onu düşmana teslim etmez. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin Allah da ihtiyacını giderir’ diyor. Eğer öperek göreve başladığın Kur'an-ı Kerim'i ve onun indirildiği Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i gerçek manada anlayıp kavrayabilseydin bu gün ki insanlık dışı ve Müslüman karşıtı tavrı sergilemezdin. Bütün yaptıklarının şov ve oy için olduğunu bilmeyen kalmadı. Gerçek yüzünü her geçen gün daha net gösteriyorsun.”

Editör: TE Bilisim