AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Konak; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında, bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi'nin, 100. yıl dönümünü büyük bir gururla kutlamanın sevincinin yaşıyoruz.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Yediden yetmişe bütün halkın 30 Ağustos'ta ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuur ile kuruluşun en büyük zaferinin elde edildiğini kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 30 Ağustos’un Türk tarihine değil; dünya tarihine altın harflerle yazıldığına işaret etti.

Konak, “Milletimiz için önemli bir dönüm noktasıdır 30 Ağustos Zaferi… 7’den 70’e var olma mücadelesidir 30 Ağustos Zaferi…Türk milletini, tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı elde ettiği büyük bir zaferdir 30 Ağustos Zaferi…

“100. YIL DÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR GURURLA KUTLAMANIN SEVİNCİNİN YAŞIYORUZ”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında, bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi'nin, 100. yıl dönümünü büyük bir gururla kutlamanın sevincinin yaşıyoruz. Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir.

“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını minnetle yâd ediyorum. Vatanımız, ezanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim