(HABER: ASLI AKIŞ)- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin Bolu Belediye Başkan Adayının Muhammed Emin Demirkol olduğunu resmi olarak tanıttı. Erdoğan’ın Demirkol ile sahnede uzun uzun sohbeti ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bulunan ATO Kongre Merkezi'nde organize edilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı ile partisinin 17’si büyükşehir 48 ilin belediye başkan adayını tek tek açıkladı.

Aday Tanıtım toplantısına, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek,  AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar katıldı.

Salona, “Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” yazılı pankartlar asıldı. Platformun arkasındaki led ekranda ise “Hazırız, kararlıyız” yazısı ile AK Parti ve Türkiye Yüzyılı amblemleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarını tek tek sahneye çağırdı. Uzun süredir kamuoyunda merakla beklenen AK Parti Bolu Belediye başkan adayı ise Muhammed Emin Demirkol oldu.

“SEÇİM SANDIKTAN ÖNCE SAHADA KAZANILIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart Yerel seçimleri üzerinden de mesajlar vererek; “Şimdi 18. kez milletimizin huzuruna çıkma hazırlığı ve heyecanı içindeyiz. Seçim sandıktan önce sahada kazanılır. Sahada kazanmadan önce de gönüllerde kazanmadır. Bundan önce böyle kazandık. Sandık sadece tescili oldu. En çok biz çalıştık, emek verdik. Sahayı her zaman biz domine ettik. Vatandaşa oy yoksa hizmette yok diyen edebsizlerden asla olmadık. Bize kibir, gururlanmak yakışmaz. Biz tevazu ehliyiz. Mevlana'nın dediği gibi. Toprak gibi olacağız.

Bu seçimlerde de yine aynı usulle çalışacağız. Önümüzdeki, 73 gün boyunca dinlenmeden çalışacak ve kimseyi dışlamayacaksınız. Hiç kimse, şahsımız dahil hiç kimseye, 'tıpış tıpış oy vermek' zorunda değil. Biz, ayrım yapmadan insanımızı 'velinimet görerek' kapısını çalmak zorundayız.” İfadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ