Bolu’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için, “Vitesi yükseltmiş gördüm. Şimdi iki şey talep etti. Biri, masada dedi ki ‘Meral abla benim adımı unutma’, herkesi komaya sokayım, unutmayacağım” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açılış için geldiği Bolu’da, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. En son Özcan ile Ankara’da bir araya gelen Akşener’in açıklamasına, Özcan için önemli bir görev düşündüğü anlamı yüklendi. Akşener’in açıklaması söyle:

“VİTESİ YÜKSELTMİŞ GÖRDÜM”

“Tanju başkan ile bir geçmişimiz var. Ben meclis başkan vekiliydim kendisi de kâtip üyeydi ve birlikte çalıştık uzunca bir zaman. Dolayısıyla Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolulular için hayallerini bilirim. Ama vitesi yükseltmiş gördüm. Şimdi iki şey talep etti. Biri, masada dedi ki ‘Meral abla benim adımı unutma’, herkesi komaya sokayım, unutmayacağım.”

“GÖZÜNDE IŞILTI OLAN ABİDEN DAHA İYİ EKONOMİ YÖNETİRİM”

“Ama ikinci önemli mesaj, Nurettin Nebati meselesi. Diyor ki gözünde ışıltı olan abiden çok daha iyi ekonomi yönetirim. Doğru mu anlamışım? Bunu unutmayacağım Tanju Başkan. Bunlar tamam alındı konuldu.”

“GÜNDEME GETİRMEKTE HAKLISINIZ”

“Sığınmacı meselesi önemli bir mesele. İşaret etmekte haklısınız, gündeme getirmekte haklısınız. Türkiye’de bu durumu duyurma konusunda en önemli sesi çıkaran siz oldunuz. Zaman zaman haksız saldırılara, haksız eleştirilere uğradınız. Ben sizin insanı yanınızı bilirim. Dolaysıyla yapmak istediniz, nereye dikkat çekmek istediğini bilen anlayan bir insanım.”

https://twitter.com/koroglutv/status/1570410647510290435

Editör: TE Bilisim