İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bolu ve Düzce ziyaret programları netleşti. Akşener, 25 Ocak Perşembe günü Bolu ve Düzce’ye gelecek. Akşener’in programında İyi Parti İl Binaları açılışı ve bir dizi ziyaretler var.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teşkilatlanmalarını tamamlayan, parti merkezini de oluşturan Bolu ve Düzce teşkilatına moral ziyareti yapmaya hazırlanıyor.

Akşener’in Bolu ve Düzce programları detayları da netleşti. 25 Ocak Perşembe günü ilk olarak saat 12:00’de Bolu’ya gelecek olan Meral Akşener, Bolu halkına seslenecek. Daha sonra il binası açılışı yaptıktan sonra Bolu’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Bolu’daki ziyaretlerinin ardından saat 15:00 civarında Düzce’ye geçecek olan Meral Akşener, Düzce’de de ilk olarak Düzcelilere seslenecek ardından il binası açılışını gerçekleştirecek, İl binası açılışından sonra Düzce’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın ve İyi Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu tüm Bolulular ve Düzcelileri bu programda hep birlikte olmaya davet ettiler.

Editör: TE Bilisim