Boluspor, Spor Toto 1.ligin ilk yarısını topladığı 30 puanla zirve takibini sürdürerek tamamladı. 2022 yılında Mayıs ayında yapılan kongrede göreve gelen Başkan Savaş Abak’ın ekibinde yer alan başarılı yöneticiler de dikkat çekiyor. Hamza Kahraman, kırmızı beyazlıların maddi manevi büyük destekçileri arasında yer alıyor.

O isimlerden bir tanesi Ankara’da ticaret hayatını sürdüren, kırmızı beyazlıların Yönetim Kurulu Üyesi ve Sponsorluk İşleri Sorumlularından Hamza Kahraman, özel açıklamalarda bulundu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Boluspor için son kurtuluş kapısı olduğunu düşünüyorum”

Başarılı iş insanı Kahraman, Boluspor’un zor günlerden geçtiğini ve her zamankinden çok desteğe ihtiyacını olduğunu ifade ederek; “Boluspor çok zor günlerden geçiyor. Taşın altına elini değil gövdesini koyan bir başkanımız var.” dedi.

“Allah yönetici olmayı bize nasip etti”

Boluspor kulübüne layık olmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerinin altını çizen Kahrman; “Mayıs ayında göreve geldik ancak görevimiz mayıs ayında başlamadı aslında. Çocukluktan beri iç sahada, deplasmandaki maçlarda taraftar olarak gittiğimiz kulübümüzde Savaş başkanımızın liderliğinde buraya yönetici olarak gelmeyi nasip etti. Bizde hem Bolu halkına, Boluspor halkına, Savaş başkanımıza layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonrada yapmak için her şeyimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

“Boluspor çok zor günlerden geçiyor”

Kırmızı beyazlıların çok zor dönemden geçtiğini sözlerine ekleyen iş insanı Hamza kahraman; “Ayrıca burada şunu da belirtmek istiyorum. Boluspor çok zor günlerden geçiyor. Taşın altına elini değil gövdesini koyan bir başkanımızın olduğunu Bolu halkı olarak, Boluspor taraftarı olarak Savaş başkanımızın her zaman yanında olmamız gerektiğini ve Boluspor için son kurtuluş kapısı olduğunu düşünüyorum. O yüzden Savaş Başkanımızın kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve bundan sonrada başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim