Bolu’da düzenlenen iftarda, Bolulu iş ortaklarıyla bir araya gelen Ataser Kauçuk Sahibi Serkan Denizli, “Bolu’da olmaktan dolayı çok sevinçliyiz. Arkadaşlarla buluşmak için iyi bir vesile oldu” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye’de lastik kaplama sektörünün öncülerinden Ataser Kauçuk, Bolu’da bulunan Hampton By Hilton Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde, Bolulu iş insanlarıyla bir araya geldi. İftarda Ataser Grup Firmasının Sahibi Serkan Denizli, Boluspor Eski Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ve iş insanları yer aldı.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeği, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasına müteakip oruçlar açıldı.

“BOLU’DA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK SEVİNÇLİYİZ”

İftar sonrasında bir konuşma yapan Denizli, Bolu’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Eskişehir firması olarak, komşu şehir Bolu’da olmaktan dolayı çok sevinçliyiz. Kendim daha önceleri sadece Abant’ta bulunmuştum. Her halde bundandır ki Bolu’yu her zaman yeşillikler içerisinde bulunan bir şehir diye düşünürdüm. Bunun yanı sıra Gölcük Tabiat Parkı, Yedigöller Milli Parkı, Karagöl Tabiat Parkı gibi her zaman ismini duyduğum, yeşil cenneti yerlerde kafamda bulunan bu düşünceyi desteklemektedir” dedi.

“BULUŞMAK İÇİN İYİ BİR VESİLE OLDU”

Bolu’daki iş ortalarıyla iftar aracılığıyla tanıştıklarını aktaran Denizli, “Bolu’da öncelikli olarak, Eskişehir’de ürettiğimiz ürünlerin Bolu’da satışını ve pazarlamasını yapmak istiyoruz. Buradaki iftardaki arkadaşlarla ilk defa buluştum, daha önce sağ olsunlar pazarlamacı arkadaşlar geliyorlardı, kendilerini ziyaret ediyorlardı. Buradaki arkadaşlarla buluşmak için iyi bir vesile oldu” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim