(Basın Bülteni) - Bolu Belediyesi, Bolu’ya 14 kilometre uzaklıkta bulunan At Yaylası’nın toprak olan yolunu sıcak asfalt ile yeniledi. Yayla sakinleri, yol kenarına “Bu şehrin öz evladısın” yazılı pankart asarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ a teşekkür etti.

fot galeri gif

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 5 köy ve 2 mahalleye verdiği sözü tuttu. 43 mahallede asfalt serimi yapan Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu kez de Bolu’ya 14 kilometre uzaklıkta bulunan At Yaylası yolunda çalışma başlattı. Paşaköy, Sandallar, Civril, Kürkçüler, Kılıçarslan Mahalleleri ile Karamanlar ve Ağaççılar Köylerine ait yaylalarının bulunduğu At Yaylası’nın 4,5 kilometre uzunluğundaki dağlık alanda kalan bozuk yolu, Bolu Belediyesi Asfalt ekiplerince yenilenmeye başlandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çalışmaları yerinde görmek için At Yaylası’na gitti. At Yaylası Camii’nin bahçesinde 5 mahalle ve 2 köy muhtarı tarafından karşılanan Özcan, yolun At Yaylası sakinlerine hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Özcan, “Biraz geç oldu ama kendimizi affettirmek için sathi kaplama demiştim sıcak asfalta çevirdik. At Yaylası sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

At Yaylası Grup köy ve mahallelerinden Kürkçüler Mahallesi Muhtarı İbrahim Vural, “Biz neticeye bakıyoruz. Sağ olun, Allah razı olsun söz verdiğiniz gibi buraya başlandı, çokta güzel oldu. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yayla sakinleri Başkan Özcan’a pankart sürprizi de yaptı. Yayla sakinleri yol kenarına, “Bu halk seni unutur mu?”, “Sen bu şehrin öz evladısın”, “Teşekkürler Tanju Özcan” yazılı pankartlar astı.

Editör: Oğuzhan EKE